Book Alex

Alle de tre foredragene nedenfor kan også bli omgjort til lengre, interaktive workshops og kurs. Ta kontakt for å høre hva som passer best for din gruppe.

 

SLIPP DEG LØS


ET MOTIVASJONSFOREDRAG OM MÅL, MOT, SELVTILLIT OG … EN PAPEGØYE!

Med masse selvironi, humor og alvor viser Alex ungdommene hvordan det å øve seg på å være modig og utfordre de fryktene og tankene som begrenser deg, er nøkkelen til en styrket selvfølelse og tro på seg selv.

Alex forteller om hvordan han gikk fra å slite med sosial angst til å bli kalt den mest utadvendte personen i Brasil og gir ungdommene konkrete steg og motivasjon for å nå mål i livet uansett hvilken bakgrunn man har.

Ungdommen vil lære seg teknikker for å kommunisere bedre med seg selv og andre og praktiske verktøy for å gradvis våge seg ut av komfortsonen. Det er tross alt her man opplever mestring og skaper nye, gode vaner for et rikt liv – både personlig, sosialt og karrieremessig. Som Alex sier til ungdommen:

Gjør du det som er rett, og ikke bare det som er lett,
vil du få et liv som er fett!

 

HVEM ANBEFALES DET FOR

Ungdomsskoler, videregående skoler og ungdomsorganisasjoner

LENGDE

45 min

GÅ FØRST


ET INSPIRERENDE FOREDRAG OM KOMMUNIKASJON, RELASJONSBYGGING OG EN “JOHANNES ÅPENBARING” PÅ 18-TRIKKEN

Alex er full av energi og entusiasme når han viser hvordan man, ved å følge enkle prinsipper, kan forbedre kommunikasjonen betraktelig både med seg selv og med andre. Med utgangspunkt i sin egen historie og erfaring som mental trener, lærer Alex bort hvordan alle kan integrere hans “gå først-mentalitet,” slik at hvert individ kan skape mer glede, åpenhet, og optimisme for seg selv og de rundt seg.

Dersom du jobber med mennesker, vil din evne til å få frem det beste i deg selv og andre være avgjørende for hvilke resultater du får.

Deltakerne vil sitte igjen med en dypere forståelse for hvilke prinsipper som skal til for å skape virkelig gode relasjoner, en verktøykasse med tilhørende teknikker og tips, og inspirasjon til å ta dem i bruk straks foredraget er over!

HVEM ANBEFALES DET FOR

Bedrifter, organisasjoner og foreninger

LENGDE

1 time og 15 min

TILBAKEMELDINGER

Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale

"Vi inviterte Alexander til å holde en workshop under årskonferansen 2017 om hvordan vi kunne håndtere sosiale situasjoner og bidra til bedre samtaler med andre. Workshopen var svært lærerik, engasjerende og spennende. Alexander satte seg inn i vår hverdagssituasjon og ledet dialogen derfra. Jeg kan på det sterkeste anbefale Alexander som kursholder og rådgiver da han er oppriktig interessert i andre mennesker, er en god lytter og dyktig samtalepartner og veileder."

-Martin Aasen Wright, styreleder

2017-08-04T09:03:19+00:00

Oslo universitetssykehus

"Alexander ga et veldig karismatisk og interaktivt forelesning på Rikshospitalet for midlertidige ansatte. Foredraget var profesjonelt og møttes med positiv tilbakemelding."

-Dorota Konorska,
PHD Researcher

2017-08-04T12:50:59+00:00

Sagene Frivilligsentral

Alexander klarte på en jordnær og kreativ måte å fange alles oppmerksomhet og gi oss nyttige eksempler på hvordan vi kan kommunisere med andre og bli tryggere i oss selv.

-Hilde Muri Krahn,
daglig leder

2017-08-04T09:20:04+00:00

OPTIMALT PRESTASJON


ET FOREDRAG OM FLYT, TILSTEDVÆRELSE OG EKTE SELVTILLIT

Gjennom sin erfaring som landslagsutøver i footvolley og som mental trener for idrettsutøvere, vet Alex at ens mentale fokus og styrke er avgjørende for suksess og velvære. I dette motiverende foredraget lærer du hvordan du kan:

  1. bli sterkere mentalt
  2. forberede deg mentalt før en konkurranse eller kamp
  3. prestere optimalt i krevende prestasjonssituasjoner

Hvorvidt du får ut potensialet ditt i sporten du driver med, avhenger av om du har de mentale ferdighetene som gjør deg i stand til å være best når det gjelder!

HVEM ANBEFALES DET FOR

Idrettslag, idrettsgrupper og sportsklubber

LENGDE

1 time

TILBAKEMELDINGER

Gjerdrum Idrettslag

“Alex holdt et svært lærerikt, morsomt og nyttig kurs for oss i mars 2017. Man får selvtillit og en enorm energi etter at Alex har holdt kurs og det vil hjelpe deg både personlig og i idrett. Han tok i bruk aktiviteter og spennende konkurranser for å holde energien oppe gjennom hele kurset og er ekstremt dyktig til å få deltakerne til å ville lytte og følge med på alt som blir sagt og gjort. Anbefaler alle idrettslag sterkt å ta kontakt med Alex!”

- Mathias Roås,
hovedtrener G16

2017-08-04T08:43:40+00:00

Ta kontakt for forespørsel om booking.